Holms 300 keräävä harjalaite

Holmsin suosituin keräävä harjalaite pyöräkuormaajiin

 

Ammattimaiseen kadunharjaukseen soveltuvan
Holms 300 keräävän harjalaitteen ainutlaatuinen rakenne sopii käytettäväksi pyöräkuormaajissa, kiinteistötraktoreissa ja maataloustraktoreissa.

Ulkomitat on suunniteltu siten, että koko harjalaitteen painopiste sijoittuu keskelle työkoneen kiinnikerunkoa. Siten kiinnikkeen yli tuleva kokonaispituus pienenee, harjalaitteen käsittely helpottuu ja koneen kuljettaja näkee paremmin harjalaitteen eteen.

Tilava roskasäiliö vähentää tyhjentämisen tarvetta ja on näppärästi tyhjennettävissä myös suoraan auton lavalle.

Integroitu vesisäiliö ja kastelujärjestelmä on vakiovaruste, jonka avulla pöly saadaan tehokkaasti sidottua.

Ainutlaatuinen tasapainotus- Maksimaalinen myötäily

Pääharjan ripustus on hyvin tasapainotettu, joten tukipyöriä ei tarvita. Harjausnopeus kasvaa huomattavasti, kun harja myötäilee vapaasti pystysuunnassa harjattavalla alustalla juuri sopivalla painolla. Harjan kuluminen on hitaampaa.

Holmsin työlaitteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota kansainvälisten turvallisuusmääräysten ja -ohjeiden täyttämiseen.

Holms 300 keräävää harjalaitetta valmistetaan useita leveyksiä – 2,2 m, 2,5 m ja 3,0 m

Lisävarusteita Holmsin harjalaitteisiin

Harjalaite on tehokkain kun se on mukautuu erilaisiin harjaustarpeisiin. Sen vuoksi meillä on tarjolla monipuolisia lisävarusteita.

Sivuharjat joissa on kastelu
Sivuharjoilla työleveys kasvaa ja lisäksi esim. reunakiveyksien kulmat voidaan puhdistaa tarkasti. Hydraulisylinterin avulla nostettavien ja laskettavien sivuharjojen käyttöä säädellään ohjaamosta. Sivuharjan käyttöönotto ja nosto voidaan tehdä ajon aikana ilman että pääharjan käyttöä tarvitsee välillä keskeyttää.

Kaksi erilaista harjasmallia

Kun valitset Holms 300 keräävän harjalaitteen, voit valita harjasmallin perinteisen pyöröharjaksen tai uudenlaisen Swish -harjalistan välillä.

Ylimääräinen harjatela

Lisävarusteena ylimääräinen harjatela harjaksineen nopeaan harjasten vaihtoon sesonkiaikana.

Kierteinen, alumiininen harjaydin Holms Swish

Huomattava ajansäästö on nyt mahdollista harjasten vaihtotyössä. Monella asiakkaistamme on ylimääräinen harjatela harjaksineen valmiina, jotta harjaukseen ei tulisi kallista taukoa. Nyt se on historiaa! Holms Swish harjalistoilla vaihtotyön voi tehdä irroittamatta harjatelaa. Työkaluja ei tarvita. Käännä vain lukitussalpa sivuun ja vedä harjalistat ulos, laita uudet harjalistat tilalle ja lukitse salpa.

Holmsin kierteinen harjaydin on tasapainotettu ja verrattuna perinteiseen harjaan, maan pintakosketus on tasaisempi, jolloin harjas kuluu vähemmän. Kierteisen muodon ansiosta harjatela myötäilee maata koko ajan, joten harjaustulos on parempi. Holms Swish harjalaitteella harjaa pidempään, koska kasettiharjalistoissa on harjasmateriaalia enemmän ja ne voidaan kuluttaa reilusti loppuun. Loppuunkuluneet Swish harjalistapidikkeet ovat 100% alumiinia, joten ne voidaan kierrättää.

Ainutlaatuinen tasapainotus- Maksimaalinen myötäily

Ainutlaatuisen tasapainotuksen vuoksi tukipyöriä ei tarvita.

Harjausnopeus kasvaa huomattavasti, kun harja myötäilee vapaasti pystysuunnassa harjattavalla alustalla juuri sopivalla painolla. Harjan kuluminen on hitaampaa.

Sähköinen ohjaus

Holms keräävät harjalaitteet voidaan lisävarustaa langattomalla ohjauksella. Sähköisellä ohjauksella voidaan säätää myös kastelua.

Kaikki oikeudet pidätetään.