Holms Perhosaura

 
Holms perhosaura

Holmsin lumiaurat; nivel-, alue- ja perhosaura, on huolellisesti suunniteltuja ja valmistettuja lumityölaitteita auraajille, jotka vaativat varmasti toimivia, kestäviä, pitkäikäisiä ja kevyesti ajettavia lumiauroja, joiden kunnossapito on vähäistä.


https://holms.com/en/snoredskap/holms-pvf/

Holms perhosaura PVF on kehitetty Ruotsin Motalassa ankariin talviolosuhteisiin, sinne, missä on korkeat lumikinokset! Rakenteensa ansiosta perhosauran positiivinen teräkulma nostaa ylöspäin lumen, joka myötäilee energiatehokkaasti perhosauran siipien kaareutuvia muotoja rullautuen tien sivuille ja täten puhdistaen tieltä kaiken lumen. Optimaalisesti muotoillut siivet heittävät lumen yli korkeidenkin lumikinosten, kun samaan aikaan näkyvyys auran keskiosassa säilyy hyvänä. Perhosauraa valmistetaan sekä pyöräkuormaaja- että traktorikäyttöisenä kolmea eri leveyttä 3,2, 3,6 ja 4,0 m.

Holms PVF perhosaura edestä kuvattuna.

Holms PVF perhosauran sivuprofiili.

Vakiovarusteet

  • Kumisuoja lumen pölyämisen estämiseksi
  • Äärivalot
  • Taivutetut ulommaiset kulutusterät
  • Jousitetut terät
  • Positiivinen etuterä

Jousitetut terät

Kaikissa Holmsin auroissa on jousitetut terät, mataliin kiinteisiin esteisiin, kuten viemärin kansiin törmäämisen varalta. Terä palautuu takaisin esteen ylityksen jälkeen. Lisäksi aura on varusteltu varoventtiileillä, jolloin lumiauran siipi taittuu taaksepäin isompaan esteeseen törmätessä.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.