Orrliden 1600 ketjumurskain traktorikäyttöisenä

 

 

 

Orrliden 1600 ketjumurskain traktorikäyttöisenä

vahvankin vesakon hävittäjä

Orrliden 1600 vesakkomurskaimella voidaan tehokkaasti raivata piennaralueet sekä ojien ja metsäautoteiden reunat. Vesakon jälleenkasvu hidastuu puiden silpoutumisen myötä. Kivisessä ja vaikeassa maastossa raivausketjut (10 tai 13 mm) on käyttövarma ja taloudellinen valinta.

 

Järeä rakenne

Orrliden 1600 murskaimen leikkuupää kääntyy raivatessa vapaasti ylöspäin 90° ja alaspäin tieluiskan suuntaan 35° ja toimii normaalisti koko kulman säädön ajan. Leikkuupään kaksinkertainen, viistetty reunakotelointi ja jalakset ovat Hardox® kulutusterästä. Jalakset voidaan varustaa 20 mm pultattavilla kulutusjalaksilla.

Asennus eteen ja taakse

Mekaaninen Orrliden 1600 sopii traktoriin sekä etu- että takanostoon 540 kierroksesta 1000 kierrokseen minuutissa. Vahva kulmavaihde kestää rankassakin ajossa. Murskaimen työleveys on 160 cm. Ulottuvuus traktorin keskeltä leikkuupään äärilaitaan on 3,74 m. Ulottuvuuden lisäämiseksi ketjumurskain voidaan varustaa Orrliden sivusiirtolaitteella (vain traktorin takanostoon), joka avulla ketjumurskainta voidaan siirtää sivuttaissuunnassa lähemmäksi traktoria 60 cm, sen lisäksi se lisää ulottuvuutta +55 cm. Sivusiirron avulla väistöliikkeet helpottuvat ja nopeutuvat.Tämä on iso etu esim. metsäautoteiden raivauksessa, Paksuimmillaan katkeaa 15 cm: paksuinen puu, kun se saadaan osumaan leikkuupään keskialueelle. Jousilla toimiva törmäyssuoja vähentää vaurioiden riskiä törmättäessä kiinteään esteeseen. Murskain lukitaan mekaanisesti kuljetusasentoon.

 
BondioliPavesin järeä kulmavaihde.

 
Viistetty reunakotelointi leikkuupäässä.

 
Vesakko murskautuu leikkuukohdastaan täysin pirstaleiseksi, joten kasvusto kuivuu ja jälleenkasvu on hitaampaa kuin siistiksi leikatulla puulla. Ketjujen kuluminen ei vaikuta leikkausjälkeen toisin kuin lapputerin varustettujen leikkureiden terien kuluminen.


Leikkuupään kaksinkertainen reunakotelointi ja jalakset ovat Hardox® kulutusterästä .

Leikkuupään suojakotelon reunoissa on 45 asteen viiste, josta leikattu materiaali kimpoaa alaspäin, eikä keräänny sivukulmiin. 13 mm ketjuparilla on pidennysvaraa 7-8 lenkkiä.

 
Lisävarusteeena saatava Orrliden sivusiirtolaite lisää ulottuvuutta 55 cm ja väistöliikkeet nopeutuvat.

TEKNINEN ERITTELY

Tuote Traktorin paino Karkaistu raivausketju Paino kg Vetohihnojen lukumäärä Työleveys

cm

PTO kierr./min
Ketjumurskain Orrliden 1600 Minimi 4000 kg 2 kpl, 10 mm tai 13 mm 800 2×4 kpl 160 540-1000

Oikeus muutoksiin pidätetään.