Orrliden 1600 ketjumurskain hydraulikäyttöisenä

 

 

 

Orrliden 1600 ketjumurskain hydraulikäyttöisenä

epätasaisen maaston raivaukseen, rajuihinkin oloihin

Hydraulikäyttöinen Orrliden 1600 leikkuupää sopii käytettäväksi epätasaisissa maastoissa esim. sähkölinjoja raivatessa, missä kone paikallaan seisten voi raivata ison alueen ympärillään ja sen jälkeen voi siirtää konetta eteenpäin. Hydraulinen vesakkoleikkuri sopii kaivinkoneisiin tai omalla hydrauliikalla toimivan puomin päähän ym. Leikkuupää voi olla avoin molemmin puolin, jolloin sillä voi leikata oikealle ja vasemmalle tai eteenpäin ajoon esim. tienpiennarten raivaukseen, jolloin leikkuupään takana on turvallisuuden lisäämiseksi ketjuverho, joka vähentää kivien ja raivausjätteen sinkoilua.


Agromec-teleskooppipuomi 8 m ja Orrliden 1600 hydraulinen leikkuupää.

Hydraulinen leikkuupää sopii työkoneisiin, joissa on jatkuva öljynvirtaus. Hydraulimoottori, Sunfab aksiaalinen mäntämoottori, on suoraan asennettu leikkuupäähän ilman hihnavetoa, jolloin tehoa ei menetetä. Hydraulimoottori kestää jatkuvan työskentelyn korkeassa paineessa hyvällä hyötysuhteella.

 

 

Kaikki kulutukselle alttiit osat leikkuupäässä ovat kestävää Hardoxia. Leikkuupään kotelon reunat ovat viistetyt, jotta leikattava materiaali kimpoaa viistosta kulmasta alaspäin, eikä jää leikkuupään sisään. Ketjumakasiinissa on tilaa lisälenkeille, jotta ketjua voi sujuvasti pidentää sitä mukaa kuin se kuluu.Lisävarusteena leikkuupään jalaksiin on saatavissa neljä pultattavaa Hardox kulutusjalasta. Kiinnikelevy, johon korvakkeet hitsataan, on yhdeltä sivultaan saranoitu.

TEKNINEN ERITTELY

Tuote Veto Karkaistu raivausketju Paino kg Pituus / korkeus,

sis. Hydr. moottorin

Työleveys/
kokonais-
leveys-cm
Min. öljyntarve/

öljynpaine

Ketjumurskain Orrliden 1600hydr. Aksiaalinen mäntä-moottori 2 kpl, 10 mm tai 13 mm 400 210 / 80 cm 160 /185 150 litraa/ min/180 bar

Oikeus muutoksiin pidätetään.