Tieterät

LÄNSIKARHUN TIETERÄT valmistetaan ruotsalaisesta SSAB:n teräksestä kovuuteen HB480, joten ne tunnetaan korkeasta laadusta, hyvästä kulutuskestävyydestä ja kilpailukykyisistä hinnoista.

Kulutusterävalikoimassa on reikä-, tasaterät, kovametallitasaterät ja kovametallihammasterät sekä polanneterät. Tappiterärungot ja kovametallitapit .

Kulutusterissä on vakioreikäjako 305 mm. Terien paksuus on 12 mm. Kaksi päällekkäistä kiinnitysreikää mahdollistavat terien laskemisen ja ne voidaan myös kääntää, joten ne voidaan kuluttaa taloudellisesti jopa pulttireikiin saakka. Taivutetut terät suojaavat emälevyä, kun aurataan esim. kiveystä vasten. Terät voidaan kiinnittää joko tavallisella pultilla tai kiilapultilla. Kiilapultit ja kiilatapit löytyvät myös tuotevalikoimastamme.

Kovametalliterät on tarkoitettu pääasiassa talvikunnossapitoon kun terältä vaaditaan pitkää kestoikää. Valikoimissamme on tasa-, hammas- ja polanneteriä eri käyttötarkoituksiin.

Kestävät tappiterärungot sekä polanteen poistoon että sorateiden lanaukseen jolloin ne tehdään joko 25º tai 45º kulmaan, jotta kosketuskulma tiehen on optimaalinen. Saksalaisissa laadukkaassa kovametallitapissa on viistetty jousiteräsholkki, joka varmistaa tapin paikallan pysymisen ja pyörimisen sekä suojaprikka, joka estää lian pääsyä terärunkoon.